Main adventus popup trigger
X
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?
Sazinieties ar Adventus Solutions speciālistiem. Priecāsimies atbildēt!
Atcelt
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?

Trokšņu slāpēšana austiņās: kas tā ir un kā tā darbojas?

Ne vienu reizi vien būsit dzirdējuši par austiņām ar aktīvo trokšņu slāpēšanu (ANC). Bet kas tā īsti ir? Kā tā darbojas un kā tā var palīdzēt strādāt? Jabra ir bagātīga pieredze šādu skaņas risinājumu izstrādē, tāpēc paskaidrosim, kas tas ir.

Pirmkārt, ir jāņem vērā, ka ir divu veidu trokšņu slāpēšana – pasīvā un aktīvā, un tās abas ir svarīgas Jabra Evolve 75 un Evolve 75e funkcijas

 

Pasīvā trokšņu slāpēšana (PNC)

Tā ir trokšņa slāpēšana, ko nodrošina austiņu fiziskie parametri, piemēram, konstrukcija, laba ergonomika un izmantotie materiāli. Vienkāršāk sakot, tas ir efekts, ko sniedz austiņu uzlikšanas fakts – aizsedzot ausis, tiek aizturēts troksnis. Pasīvā trokšņu izolācija labi aiztur neregulāras augstas frekvences skaņas, piemēram, no blakus esošā kolēģa trokšņainā brīva plānojuma birojā.

Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC)

Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) ir „pretēja trokšņa“ ģenerēšana, lai dzēstu apkārtējo troksni. ANC uztver un analizē ienākošā trokšņa skaņas modeli un rada „pretēja trokšņa“ spoguļattēlu, lai to dzēstu. Rezultāts ir ievērojami samazināts trokšņa līmenis. Šis trokšņa slāpēšanas veids ir vislabāk piemērots vienmērīgu, pastāvīgi traucējošu zemas frekvences skaņu, piemēram, griestu ventilatora vai dzinēja skaņas, fonā skanošu vairāku kolēģu balsu, slāpēšanai.

Trokšņu slāpēšana mikrofonā

Papildus augstāk minētajām PNC un ANC iespējām, visās Jabra austiņās ir trokšņu slāpēšana mikrofonā, kas mazina apkārtējos trokšņus, lai Jūsu sarunas partneris varētu jūs labi dzirdēt.

 

| Vairāk par Jabra Evolve 75

| Bezmaksas testēšana

| Noise cancellation in headsets: What is it, and how exactly does it work?

| Jabra Evolve 75 pasaulē pirmās austiņas, kas sertificētas atbilstoši jaunām Skype prasībām


All rights reserved. © Adventus Ltd.
Šī lietotne izmanto sīkdatnes, turpinot lietot šo lietotni, jūs piekrītat mūs sīkdatņu politikai.
Piekrītu