Main adventus popup trigger
X
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?
Sazinieties ar Adventus Solutions speciālistiem. Priecāsimies atbildēt!
Atcelt
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?

 

Risinājumi, kurus atzinīgi novērtēs katrs viesnīcas klients

 

Plašs un kvalitatīvs pakalpojumu klāsts ir katras viesnīcas viens no svarīgākajiem priekšnoteikumiem. Nenoliedzami, kritiska loma ir arī viedo risinājumu pieejamībai. Adventus Solutions ir telekomunikāciju uzņēmums, kurš izveidojis sadarbību ar vairākām pazīstamām viesnīcām. Piemēram, Radisson Blu, Park Inn, Kempinski, Marriott, Hilton un citas.

"Adventus Solutions viesnīcām piedāvā viedos risinājumus, kurus novērtē, gan viesnīcas viesi, gan personāls - Wi-Fi risinājumi, telekomunikāciju sistēmas ar mobilajām aplikācijām gan viesiem, gan personālam un modernie telefona aparāti viesnīcu numuros ar īpašo dizainu."

Svarīgi, ka šos risinājumus iespējams instalēt kā jaunās, tā arī jau strādājošās viesnīcās, neizraisot sakaru pārtraukumus.

Lai stāstītu par pieprasītiem viediem risinājumiem viesnīcām, uz sarunu BiSMART video studijā devās Katrīna Levita, Adventus Solutions mārketinga vadītāja, apskatiet video. 

 

Viedie risinājumi viesnīcām | Katrīna Levita, ADVENTUS SOLUTIONS (3:26)

 

Mūsdienās viesnīcas viesi vēlas izmantot internetu gandrīz nepārtraukti. Teju ikkatra apmeklētāja viena no galvenajām prasībām ir ne vairs tikai paša interneta pieejamība, bet gan ātrs un stabils interneta savienojums. Runājot par Adventus Solutions piedāvātajiem Wi-Firisinājumiem viesnīcām, Katrīna Levita norāda uz Stellar Wi-Fi no Alcatel-Lucent. K. Levita uzsver, ka šis risinājums nodrošina ātru, stabilu savienojumu un vislabāko pārklājumu.

Adventus Solutions piedāvā arī risinājumu viesnīcām mobilās aplikācijas veidā, kas pieejama gan personālam, gan viesiem. Mobilā aplikācija personālam ļauj aizvietot pārnēsājamās telefona klausules. Turpretī viesiem tā ļauj kļūt par viesnīcas iekšējo abonentu un saņemt vairākus pakalpojumus. Piemēram, saņemt personalizētus paziņojumus, izdarīt check-in un check-out, ietaupot laiku, kas tiktu patērēts, saņemot šos pakalpojumus recepcijā.   

Tiek padomāts arī par visprasīgāko viesnīcas viesu vēlmēm, piedāvājot tiem izmantot dažāda veida telefonu aparātus, kas veidoti speciāli viesnīcu numuriem. Katrīna Levita norāda par Adventus Solutions piedāvāto telefona aparātu kolekciju, kas pārstāv tādus telefonu zīmolus kā AEI, Teledex, Telematrix, Cotell, Bittel un citus. Klientam ir iespēja izvēlēties dizainu, krāsu, arī telefona novietojumu. Plašāk par risinājumiem viesnīcām

 

| Risinājumi viesnīcu mobilitātei un digitālai transformācijai

| Atsauksmes

 


All rights reserved. © Adventus Ltd.
Šī lietotne izmanto sīkdatnes, turpinot lietot šo lietotni, jūs piekrītat mūs sīkdatņu politikai.
Piekrītu